Vi Stödjer Enduro SM 2022

Superenduro SM körs som planerat.

När ordinarie anmälningstid gick ut var antalet anmälda få och tävlingen var hotad.
Beskedet delades friskt på sociala medier och det fick resultat.
Efter att anmälan höll öppet över helgen har nu antalet startande ökat till i nuläget 27st och därmed kommer vi kunna bjuda på en riktigt bra tävling.

Startfältet håller även hög klass om man ser till vilka namn som finns i anmälningslistan.
Favoritskapet får nog regerande Superenduromästaren Jokaim Ljunggren axla men han kommer jagas av ett koppel förare. 

Andreas Linusson såg ifjol riktigt snabb ut på träningen men vurpade olyckligt precis i slutet av densamma och tvingades utgå, räkna med att det där finns massor av revanchlust.

Fjolårets tvåa Martin Larsson går aldrig räkna bort i dessa sammanhang och kommer göra allt för en ny medalj i år.

Patrik Ståhl var ifjol femma, årets säsong i vanliga Enduro SM förstördes av en vurpa på årets allra första transport nere i Hässleholm vilket medförde att han missade dom tre inledande tävlingsdagarna i den serien, nu är han tillbaka och kommer göra allt för att få med sig en medalj hem från Norrköping.

John Nyström är en annan förare som inte ska räknas bort, har tillsammans med Linusson och Larsson åkt Superenduro VM i vinter och har även nu under sommaren varit ute på en del Superenduro i Europa.

Magnus Thor missade fjolårets tävling men är nu tillbaka på Superenduroarenan, skrällvarning.

Ja listan kan göras lång på förare som vill detronisera Ljunggren från tronen och listan kan komma att bli ändå längre då vi låter anmälan vara öppen ända till 6 Juli.

Banan på Kråkvilan kommer byggas upp på delar av den befintliga lilla crossbanan och kommer bjuda på såväl snabba partier med hopp och waves som besvärligare partier med stock, däck, sten och annat. 
Det finns gått om publikplatser på dom befintliga vallarna runt banan samt på en läktare som byggs upp framför startsvängen.
Träningarna startar 15:00 och sedan drar huvudtävlingen igång med förarpresentation 16:45 innan grinden för första heat faller 17:00

Info Tävlande USM

Resultat